Lange Maritime vil videre

Pressemelding 17.02.2012: Lange Maritime satser videre for å bli den ledende aktøren for eventyr- og langturseilere. Båtforhandleren, med aluminium som spesiale, har nå blitt forhandlere av Allures, Garcia, katamaranene Outremer, ekspedisjonsbåtene Boreal og utstyr for langturseilere. Fra før har de RM båtene.

Lange Maritime har allerede bestilt en Allures 45 og den helt nye RM 1260. Begge kommer til Norge og Sverige sommeren 2012 og skal vises på høstens messer.

«Vi har allerede solgt en Allures 39.9, en helt ny modell, kun etter tegninger og skisser. Det har vært veldig hyggelig med positiv respons fra våre eksisterende kunder og kontakter», sier Hans H. Lange.

Lange Maritime har siden 2003 forhandlet båter for tur- og langturseiling, med aluminium som spesialitet. I 2011 overtok firmaet også det norske agenturet for RM Yachts. Lange Maritime utvider nå igjen for å bli den sterkeste aktør innen tur- og langtur seilas.

Vi møter flere og flere som ønsker å realisere sin drøm om båt. Enten for utstrakt bruk i våre egne farvann eller for å seile til fjerne strøk, varme som kalde», sier Hans H. Lange, i Lange Maritime. «Flere ønsker også å bo om bord hele året. Et båt valg innebærer kompromiss, men vi føler nå at vi er veldig godt og bredt representert med produkter og kompetanse innen tur-langtur seilas»

Lange Maritime har etter nøye vurdering avsluttet samarbeidet med Alubat, som blant annet lager Ovni båtene.

”Vi har hatt betydelige utfordringer med leveranser og service fra verftet de siste årene, og det er ikke noe vi kan forsvare ovenfor våre kunder. Derfor har vi valgt å satse videre sammen med blant annet Allures og Boreal”, sier Lange.

Den nye satsningen betyr at de har fått inn en hel rekke med andre spennende høykvalitets aluminiums båter for de som vil seile litt lenger.

Grand Large Yachting Group som har følgende produkter:

Boréal

  • Seilbåter i aluminium, med senkekjøl, dekksalong og «doghouse». Modeller fra 44 til 63 fot. Boréal 44 ble kåret til «Sailing Boat of the year» i 2010 i Frankrike og 2011 i Nederland. Boréal tilbyr det nærmeste man kommer en standard ekspedisjonsbåt.

RM Yachts

  • Raske og lette havseilende båter i plywood/epoxy. En eller to kjøler / ror.
    Modeller fra 29 til 44 fot.

Båtutstyr

I tillegg til båter forhandler nå også Lange Maritime utvalgte produkter for tur-langtur seilas:

  • Parasailor og Parasail, Lettvindseil for trygg seilas/mindre besetning. Unik og patentert vinge i seilet sørger for stabilitet og egenskaper som kan erstatte både spinnaker og gennaker.
  • Watt&Sea. Hydrogenerator som vippes ned/opp fra akterspeil.
  • STORM-BAG. Stormseil for enkel montering rundt eksisterende forstag/rulle.
  • Lange@sea. Aluminiums RIB
  • Samt andre spennende produkter

Lange Maritime er etablert i både Norge og Sverige. Daglig leder i Lange Maritime AS, Hans H. Lange har fått nye kollegaer: Steinar Johansen og Markus Gamenius. Begge med solid erfaring og kompetanse. Bo Lennström er daglig leder i Lange Maritime AB og har jobbet i Lange Maritime i flere år.

For mer informasjon og flere bilder, kontakt:

Hans H. Lange, Telefon 93001800
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien